Ket & Doc 2023: Warre en de drie wilgen

Wanneer er verteld wordt over de natuur, is het leuk als de dieren zelf ook aan het woord komen. Dat is het wonder van deze korte docu, waarin kinderen volop planten en plukken en onbezorgd op ontdekking gaan. De duidelijke boodschap - zorg voor onze natuur! - wordt gebracht met veel liefde en passie.
Misschien zie je het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms bots je er op een magisch wezen zoals Willow. Hij gidst zijn vriend Warre doorheen de natuur en toont hem al het moois dat er te ontdekken valt. Maar wie is Willow precies, en waarom zien we maar twee wilgen aan de horizon in plaats van drie?
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners