Pers

Ben je journalist, filmpers, influencer of filmprofessional? Ontdek hier alles over accreditaties, persberichten, persmateriaal en projecten.

JEF is er voor iedereen die te maken heeft met jeugd, film en digitale media. Doorheen het jaar heeft JEF verschillende werkingen: de distributie van jeugdfilms, een scholenwerking, filmeducatie (lesmateriaal, workshops, vormingen, …) en projecten voor en door kinderen en jongeren.

En elke krokusvakantie vindt het Jeugdfilmfestival Antwerpen plaats. Ook voor pers en filmprofessionals is het festival een niet te missen event.

Filmreleases

  • De nieuwe filmreleases van JEF vind je in de releaselijst.
  • Ontvang je graag een screener om een film te bespreken? Of wil je een samenwerking opzetten? Mail dan naar alice@jeugdfilm.be.
  • Zoek je naar beeldmateriaal van een film? Download afbeeldingen in hoge resolutie onderaan elke filmpagina.

Download de releaselijst

JEF festival

Ieder jaar tijdens de krokusvakantie vindt het Jeugdfilmfestival Antwerpen plaats, hét festival voor voor jeugdfilm, games en audiovisueel experiment, in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare, Leuven en Hamme. Je geniet er van de nieuwste films, premières, games, workshops, en andere exclusieve events voor en door kinderen en jongeren. Naast het reguliere programma is er een aanbod voor scholen en voor industry. Filmprofessionals en pers kunnen ook een accreditatie aanvragen om te prospecteren.

Meer weten?

Projecten

JEF zet naast de vaste jaarwerking van scholenwerking, workshops, filmdistributie en festival ook haar schouders onder een heleboel projecten voor verschillende doelgroepen.

Meer weten?

Wil je graag de persberichten van JEF ontvangen?