Ket & Doc 2023: Leonie, Skeet & de biggen

Deze docu toont de ondergang van het boerenleven in een portret van een spontaan meisje dat dol is op de boerderij. Via de standpunten van Leonie wordt het publiek uitgedaagd tot een gesprek over klimaatopwarming, kleinschalige landbouw en slacht. Zoveel hardheid en zoveel zachtheid samengebracht in één film!
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn. Later wil ze ook boerin worden. Maar het gaat niet goed met de boerderij. Onder druk van de stikstofakkoorden wordt er overwogen om alle varkens af te voeren. Dan zou Leonie meer tijd krijgen om met Skeetje te spelen, maar ze moet ook op zoek naar een nieuwe droom voor de toekomst.
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners