Ket & Doc 2023: Eneris

Een meisje doodt de tijd in het kapsalon van haar tante in de Matongéwijk in Brussel. Alles wat ze ziet en hoort, vermengt zich tot een dagdroom over Eneris, de prinses van de oceaan.
Een luie zomerdag in de Matongéwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. De voorbijgangers, de radiozender op de achtergrond, de spelletjes die de kinderen spelen, de muurschildering in de galerij,... in haar dagdromen vermengen ze zich tot een verhaal. Zo belanden we in de legende over Eneris, de prinses van de oceaan, en haar ontmoeting met een paarse walvis. Stilaan verandert het winkelcentrum in een onderwaterwereld.

Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners