Ket & Doc 2020: Fien, Jip & Fien

De korte jeugddocumentaire Fien, Jip & Fien behoort tot de Ket & Doc selectie van 2020. Ket & Doc is een project van het VAF, Ketnet en JEF.
Jip en zijn zus zijn altijd samen, thuis en op school. Maar nu hij verliefd is, moet Jip plots zijn aandacht verdelen tussen twee Fienen. Hij probeert voor allebei goed te doen. Zusje Fien is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers. Zal de liefde hun onafscheidelijke band verbreken? En is het niet stom dat Jips liefje ook Fien heet? Een zomerse camping is het ideale decor voor een verhaal over de eerste liefde.
- Het tarief is afhankelijk van de distributeur. Deze boeking zal met status “in afwachting” in uw boekingen verschijnen. Wanneer wij het juiste tarief hebben toegevoegd, zullen we vragen om deze boeking nogmaals te bevestigen. Hierover ontvangt u een mail. De vertoning kan pas doorgaan, wanneer de status op "bevestigd" staat.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners