Workshop filmklanken

workshop filmklanken - jongere met  hoofdtelefoon op neemt met microfoon geluid op
Studio Nunu

De camera bepaalt wat je als kijker te zien krijgt… maar het is de klankband die ervoor zorgt dat we een film ook echt geloven.

We gaan aan de slag in onze eigen geluidsstudio en knutselen een sound design bij een scène zonder klank. Met verrassende huis, tuin - en keukenmaterialen bootsen we allerlei sound effects na. Je gelooft je ogen niet, maar je oren wel!

Maak de geluidsmix compleet en beïnvloed de sfeer met een subtiel muzikaal thema of soundscape. Laat je verrassen door hoe verschillend een scène kan aanvoelen.

Controleer zeker de leeftijden waarvoor JEF de workshop ontwikkelde en beperk altijd het leeftijdsverschil tussen de deelnemers tot een maximum van 3 jaar.

Deze workshop duurt max. 1 dagdeel (minstens 2u, maximum 3u). Wens je meer dan 3 uur per dagdeel in te plannen voor bv. een pauze? Geef dit door in het opmerkingenveld en wij passen jouw boeking aan.

De prijs per dagdeel is steeds inclusief alle kosten (begeleider en hun verplaatsingskost, ontwikkelingskost, huur materiaal en vervoer materiaal) én vrij van btw (volgens artikel 44 van het btw-wetboek), tenzij anders vermeld.

Overtuigd van deze workshop?