Workshop bioscoopologie

workshop bioschoopologie - iemand voor greenkey wordt gefilmd met een ipad

Ontdek de geschiedenis van film.

Waarom bewegen acteurs zo grappig in een stille film? Hoe klonk de eerste ontploffing in een geluidsfilm? En wat zou Batman zijn zonder green-screen? Ontdek de wetenschap achter film maken in het gloednieuwe vak ‘Bioscoopologie’ ! We experimenteren erop los met allerlei trucjes en proefjes.

Met een mysterieus hologram schakel je de hulp in van twee echte filmprofs: Anke Brouwers en Lennart Soberon. Samen maken we een avontuurlijke tijdreis door de geschiedenis van de film.

Controleer zeker de leeftijden waarvoor JEF de workshop ontwikkelde en beperk altijd het leeftijdsverschil tussen de deelnemers tot een maximum van 3 jaar.

Deze workshop duurt max. 1 dagdeel (minstens 2u, maximum 3u). Wens je meer dan 3 uur per dagdeel in te plannen voor bv. een pauze? Geef dit door in het opmerkingenveld en wij passen jouw boeking aan.

De prijs per dagdeel is steeds inclusief alle kosten (begeleider en hun verplaatsingskost, ontwikkelingskost, huur materiaal en vervoer materiaal) én vrij van btw (volgens artikel 44 van het btw-wetboek), tenzij anders vermeld.

Overtuigd van deze workshop?