Kiddo

Speelse en verrassende roadmovie vol filmische referenties, over een familie die buiten de lijntjes kleurt. 'Kiddo' is de debuutspeelfilm van Zara Dwinger en ging in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn.
Lu woont in een pleeggezin wanneer haar lang verloren moeder Karina haar plots meeneemt op een avontuurlijke roadtrip naar Polen. Tijdens de reis wordt Lu meegesleept in Karina’s Bonnie & Clyde-achtige fantasie. Maar de realiteit zit hen op de hielen en stelt de outlaws voor een keuze. Want hoe ver willen ze gaan om voor altijd bij elkaar te blijven?
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

In de cinema

Naar de kalender

Cinema's: Cinema Galeries, Buda Kunstencentrum, Cinema Zed Vesalius, Kinepolis Gent, Sphinx Cinema, Lumière Brugge, Lumière Antwerpen, Lumière Mechelen, Kinepolis Antwerpen, Cinema Central Ninove, De Cinema, Leietheater Deinze, Cinema Rix, Schakelbox Cinema

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners