Rintje 2

Rintje 2 filmstill
De compilatie, naar de boeken van Sieb Posthuma, speelt zich af in mooie handgemaakte decors en een gezellige, huiselijke omgeving. Met de stemmen van Jelle en Clara Cleymans, Jonas Geirnaert, Sien Eggers, Barbara Sarafian, Ivan Pecnik en Ini Massez.
Een nieuwe reeks avonturen van Rintje, de vrolijke puppy die geen kans onbenut laat om samen met zijn hondenvriendjes de wereld te ontdekken. In Rintje 2 gaat het koddige hondje voor het eerst naar school, gaat hij logeren bij oma en nog veel meer… Hij ontdekt de wereld, net zoals kleuters dat doen.
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Deze film bestaat uit

Oma Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
Oud servies mag bij het vuilnis, nieuw servies wordt netjes opgeborgen in de kast. Rintje’s oma is ook al oud. Moet zij ook bij het vuilnis?
Lampenkap Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
Rintje heeft een wond waar hij niet van af kan blijven. Hij moet een ‘lampenkap’ om, zodat hij er niet bij kan. Rintje schaamt zich te pletter.
Hondenrap Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
De juf is jarig en alle kinderen zullen voor haar optreden. Rintje en Tobias willen gaan rappen, maar Henriette wil liever een toneelstuk doen.
Taakje Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
De hondjes willen een taartje kopen, maar ze hebben geen geld. Rintje heeft een plan: ze gaan een klusje doen en daar krijgen ze centen voor. Hoeveel klusjes moet je doen voor één taartje?
Valentijnskaart Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
Rintje krijgt een Valentijnskaart. Hij is helemaal de kluts kwijt als zijn aanbidster die middag aanbelt. Maar waar heeft hij de krulletjes al eerder gezien?
Vogeltje Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
Rintje wil hollen, in de modder rollen, in plassen springen,... maar vandaag moet hij netjes blijven. Straks komt immers de schoolfotograaf.
Schoolkoor Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
De klas oefent voor een musical over een zwerfhondje, maar Tobias vindt het liedje zo zielig dat hij telkens weer in janken uitbarst.
Snoeppapier Steven De Beul, Belgium, Netherlands, 2022
Snoepjes zitten vaak verpakt in van die leuk gekleurde papiertjes. Als Rintje, Tobias en Henriette er doorheen kijken, zien ze de wereld plots in kleur.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

In de cinema

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners