Piepkuikens

De Belgische filmmaker Olivier Ringer houdt in deze film een pleidooi om je in te leven in de wereld van kinderen, aan te voelen wat ze nodig hebben en tegemoet te komen aan hun wensen. Net zoals Een weekje weg en Pom, le poulain is dit ook weer een film met een hoge aaibaarheidsfactor. Met de stem van Pommelien Thijs.
Cathy krijgt voor haar 10de verjaardag een eendenei cadeau, maar het is haar beste vriendin Margaux die door het kuiken als moeder wordt uitgekozen. De ouders van Margaux willen het schattige beestje echter niet in huis. Voor Cathy en Margaux betekent dit het begin van een groot avontuur: stiekem vertrekken ze op een tocht naar de riviermonding, waar ze het kuiken willen uitzetten bij zijn soortgenoten.
- Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF - Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Op school

Bekijk deze film op school via ons online platform voor scholen.

Bekijk op school

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners