Novembre

Deze meeslepende thriller volgt de antiterreurcel van de politie tijdens de eerste dagen na de terroristische aanslagen in Parijs in 2015. Spannend, niet belerend en interessant als insteek voor klasgesprekken over extremisme en ethisch handelen.
Deze meeslepende en energieke thriller volgt de antiterreurcel van de politie tijdens de vijf dagen na de terroristische aanslagen in Parijs in november 2015. Een realistische en spannende weergave vanaf de eerste uren na de tragische aanslag in concertzaal Bataclan, tot aan de aanval op de schuilplaats van de daders.
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Deze film behoort tot de selectie Focus Franse Film. Naast Nederlandstalig lesmateriaal ontwikkelden we ook een bijhorende Franse lesfiche.

Meer over Focus Franse Film

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners