Lunana: a yak in the classroom

In deze Oscargenomineerde film over een leraar op de meest afgelegen school ter wereld, spelen de dorpelingen en de kinderen zichzelf. Een tedere blik op onderwijs vol warmte en spiritualiteit, met relevante vraagstukken over onze moderne, hectische maatschappij.
Ugyen is een jonge leraar in Bhutan, maar hij wil liever zanger worden in Australië. Dan wordt hij berispt en naar de meest afgelegen school ter wereld gestuurd, naar het ijzige dorpje Lunana in de Himalaya. Het duurt acht dagen om erheen te stappen en er is niets: geen elektriciteit, geen schoolbord, geen schoolboeken. Maar de dorpelingen zijn heel hartelijk en blij met zijn komst.
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners