La fille au bracelet

Niet alleen zit er een jong meisje in de beklaagdenbank, La fille au bracelet kaart ook de gangbare dubbele moraal tussen jongens en meisje aan, de rol van sociale media en de generatiekloof met Lisa’s welgestelde ouders, die vol verbazing het geheime leven van hun dochter ontdekken.
Lisa, net afgestudeerd aan de middelbare school, draagt een elektronische enkelband in afwachting van haar proces. De beschuldiging: moord. Op haar beste vriendin nog wel! Maar heeft ze de misdaad echt gepleegd? Lisa laat niet in haar kaarten kijken: op haar gezicht zijn nauwelijks emoties af te lezen. We hebben geen andere keuze dan zelf te oordelen: de kijker wordt jurylid in een clevere rechtbankthriller.
- Het tarief is afhankelijk van de distributeur. Deze boeking zal met status “in afwachting” in uw boekingen verschijnen. Wanneer wij het juiste tarief hebben toegevoegd, zullen we vragen om deze boeking nogmaals te bevestigen. Hierover ontvangt u een mail. De vertoning kan pas doorgaan, wanneer de status op "bevestigd" staat.

Deze film behoort tot de selectie Focus Franse Film. Naast Nederlandstalig lesmateriaal ontwikkelden we ook een bijhorende Franse lesfiche.

Meer over Focus Franse Film

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners