Ket & Doc 2020: Papamagneet

De korte jeugddocumentaire Papamagneet behoort tot de Ket & Doc selectie van 2020. Ket & Doc is een project van het VAF, Ketnet en JEF.
De 12-jarige Kwinten speelt graag buiten. Sinds zijn beste vriend Obi naar een andere stad verhuisde, is hij vaker alleen. Kwinten vindt nu troost bij zijn hond Jagmur, ezel Carmen en Knorre, het varken van de buurman. Kwintens papa is zijn grote held. Hij is commandant van een marineschip van het Belgische ministerie van Defensie. Zijn werk vereist dat hij regelmatig lange tijd op zee is. Kwinten is gewend zijn papa te moeten missen, maar het missen zelf went nooit. Elke keer als zijn papa op missie is, moet Kwinten een manier vinden om daarmee om te gaan.
- Het tarief is afhankelijk van de distributeur. Deze boeking zal met status “in afwachting” in uw boekingen verschijnen. Wanneer wij het juiste tarief hebben toegevoegd, zullen we vragen om deze boeking nogmaals te bevestigen. Hierover ontvangt u een mail. De vertoning kan pas doorgaan, wanneer de status op "bevestigd" staat.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners