Ket & Doc 2020: Circus zonder tent

De korte jeugddocumentaire Circus zonder tent behoort tot de Ket & Doc selectie van 2020. Ket & Doc is een project van het VAF, Ketnet en JEF.
Romy moet afscheid nemen van haar klasgenoten, want ze gaat naar Frankrijk. Niet op vakantie maar om er te werken: het rondreizende circus van haar familie strijkt gedurende een aantal maanden neer in een pretpark. Romy’s dagen zijn goed gevuld: naast optreden moet Romy ook schoolwerk maken en nieuwe circustrucs instuderen. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning: Romy en Quintin doen niets liever dan na sluitingstijd ravotten in het pretpark. In een brief aan haar klasgenoten vertelt Romy over de ups en downs van het leven als circusartiest en over de grote dromen die ze koestert.
- Het tarief is afhankelijk van de distributeur. Deze boeking zal met status “in afwachting” in uw boekingen verschijnen. Wanneer wij het juiste tarief hebben toegevoegd, zullen we vragen om deze boeking nogmaals te bevestigen. Hierover ontvangt u een mail. De vertoning kan pas doorgaan, wanneer de status op "bevestigd" staat.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners