Hors normes

De makers van Intouchables storten zich met hun feel-good-aanpak opnieuw op een stevig thema, met een heerlijk entertainende en ontroerende film als resultaat.
Bruno en Malik leiden jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme. Een buitengewone combinatie. Ondanks hun verschillende achtergrond, werken beide mannen nauw samen. Dat ze het daarbij niet altijd zo nauw nemen met regels en voorschriften, lijkt een onbelangrijk detail. Tot inspecteurs dreigen om de boel genadeloos op te doeken.
- Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF - Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren. - Vertoningen van deze film moeten eerst bevestigd worden door de rechthebbende. Deze boeking zal met status “in afwachting” in uw boekingen verschijnen. Wanneer wij bevestiging krijgen van de rechthebbende, passen we de status van de boeking aan naar “bevestigd”. Hierover ontvangt u een mail. De vertoning kan pas doorgaan, wanneer de status op "bevestigd" staat.

Deze film behoort tot de selectie Focus Franse Film. Naast Nederlandstalig lesmateriaal ontwikkelden we ook een bijhorende Franse lesfiche.

Meer over Focus Franse Film

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners