Girls, girls, girls

Beste vriendinnen Rönkkö en Mimmi gaan vol uitbundige en komische knaldrang de donkere Finse winter te lijf. Een bevrijdende en positieve benadering van (vrouwelijke) seksualiteit op een heerlijke soundtrack.
Beste vriendinnen Rönkkö en Mimmi gaan de donkere Finse winter te lijf met een uitbundige en komische knaldrang. Rönkkö heeft weinig moeite om de aandacht van jongens te trekken, maar weet niet goed hoe ze verder raakt dan flirten alleen. En nadat de opvliegende Mimmi ijsdanseres Emma ontmoet, leeft ze op wolkjes. In deze intieme en bevrijdende crowdpleaser schetsen de drie jonge actrices met een prachtige naturel het wankele evenwicht tussen dromen, realiteit, vriendschap en relaties.
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

Helaas!

Wij zijn helaas niet op de hoogte van vertoningen van deze film. Ga naar de kalender voor films die op dit moment wél te zien zijn in jouw buurt.

Naar de kalender

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners