Film op school

Wil je graag ongedwongen kwalitatieve jeugdfilms kijken in de klas, tijdens de nabewaking of in je eigen filmclub? Dit kan vanaf nu met ons nieuw platform Film op school!

Er gaat niets boven een filmvertoning in de cinema, maar we begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is. Wil je graag een film vertonen in de klas? Dit kan via ons Film op school-platform.

Wat is het?

Film op school brengt kwalitatieve jeugdfilms voor elke leeftijd rechtstreeks tot bij jou op school. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 50 films kan je makkelijk én legaal films vertonen op jouw school.

Hoe werkt het?

Filter op onze website op ‘In de klas’ en kies de film die je graag wilt kijken. Ga naar beneden op de filmpagina en klik op 'Bekijk op school'. Zo kom je op ons platform terecht. Je kan ook rechtstreeks op het Film op school-platform zelf zoeken naar een film die je graag wilt zien met je klas.

Hoeveel kost het?

Een jaarabonnement van €250 of maandabonnement van €50 geeft je als school ongelimiteerde toegang tot het volledige aanbod, met streamingrechten voor vertoning in schoolverband.

Betalen kan rechtstreeks via het platform of via deze form, indien je graag een factuur ontvangt of betaalt per overschrijving.

Ontspannen en leerzaam film kijken op school: leuke tips en tools

Volg deze 4 stappen om leuk met film aan de slag te gaan, of scroll meteen naar stap 4 voor handige tools voor actieve filmbeleving.