Boze bui & andere verhalen

Een compilatie van vijf korte animatiefilms in mooie, uiteenlopende stijlen, over grote en kleine emoties. Over verlies en vreugde, over woede en angst in het donker. Herkenbaar en dankbaar om kleuters over gevoelens te helpen praten.
Wat zouden we zijn zonder onze verbeelding? Ze helpt ons aan monsters te ontsnappen, onze woede te bedaren en geliefden terug te vinden. Deze vijf verhalen, in vijf uiteenlopende tekenstijlen, schipperen tussen ondeugendheid en grote emoties en spreken jonge kijkers aan. Over verveling, nieuwsgierigheid, verdriet en woede, maar ook over afscheid nemen, bang zijn in het donker en plezier.
Eventueel transport van film gebeurt op kosten van JEF. Indien gratis vertoning of bij lage ticketprijs bedraagt het tarief €1,5 per bezoeker. Gebruik deze simulator om het bedrag op uw factuur te simuleren.

Deze film bestaat uit

Alleen, niet eenzaam Cloé Coutel, France, 00:08, 2021
Boze bui Arnaud Demuynck, France, 00:08, 2022
Bobonnekoekjes Frits Standaert, Belgium, France, 00:14, 2022
Vroeger was ik bang in het donker Arnaud Demuynck, Belgium, France, 00:08, 2022
Het veel te kleine hok Hugo Frasetto, France, 00:07, 2021

Film bekijken of programmeren

Met het gezin

In de cinema

Naar de kalender

Cinema's: Cinema Rix, Buda Kunstencentrum, Cultuurcentrum Mol vzw, CC De Spil, Leietheater Deinze, Huis van het Kind Theodora, CC Lanaken, Lumière Mechelen, Lumière Brugge, Lumière Antwerpen, CC Lokeren

Met de klas

In de cinema

Vraag een vertoning aan in de buurt van je school

Vraag film aan

Programmeren

Boeken op mijn locatie

Praktische info

Alles informatie kan je nog eens rustig nalezen in onze FAQ.

Naar FAQ voor vertoners