Deel jouw film

JEF makers selectie

Helaas zijn de inschrijvingen voor 2020 afgesloten! Vanaf deze zomer kan je film insturen voor 2021 ;)
Hou natuurlijk wel rekening met de spelregels!

De JEF makersdag vindt dit jaar plaats op zondag 23 februari, tijdens het JEF festival in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Je kan er samen met je vrienden en familie genieten van de geweldige creaties van de andere jonge filmmakers. Na een goedgevulde filmnamiddag en de prijsuitrijking, blijven we nog even hangen voor een feestelijke receptie!

Nadien wordt de selectie voorgesteld op verschillende evenementen en festivals wereldwijd. Bekijk hoe de vorige inzendingen het er van af brengen in ons palmares! De winnaars van JEF makers 2019 kan je hier bewonderen.

Inspiratie nodig?

Maak een filmpje over het klimaat!

Vanwege de 30ste verjaardag van het kinderrechtenverdag van de Verenigde Naties (VN), lanceerde Mirjam Marks een actie! Ze vraagt aan kinderen tussen 9 en 15 jaar, overal ter wereld, om in een kort filmpje hun mening te geven over een belangrijk onderwerp voor de toekomst van kinderen: het klimaat. Alle filmpjes van alle kinderen wereldwijd vormen samen KlimaatClips. 

Maak zelf een filmpje en stuur het naar Mirjam én naar ons voor de JEF makers selectie. Misschien heb je wel twee keer prijs! Alle praktische info over het versturen van het filmpje naar Mirjam vind je in dit overzichtsdocument.

Werk mee aan het JEF makerskanaal op YouTube

Van harte welkom! Stuur een mail met je ideetje(s) en contactgegevens en we nemen snel contact met je op. Voor alle informatie, het aanvragen van affiches, etc. kan je terecht bij meerdanfilm@jeugdfilm.be.