Deel jouw film

JEF makers selectie

De JEF makersdag 2020 zit erop! De volledige JEF makers selectie kan je bekijken op het JEF makers YouTube kanaal. Bekijk hier wie er gewonnen heeft.

Blijf films maken en hopelijk tot volgend jaar. Vanaf deze zomer kan je film insturen voor 2021 ;) Hou natuurlijk wel rekening met de spelregels!

Inspiratie nodig?

Maak een filmpje over het klimaat!

Vanwege de 30ste verjaardag van het kinderrechtenverdag van de Verenigde Naties (VN), lanceerde Mirjam Marks een actie! Ze vraagt aan kinderen tussen 9 en 15 jaar, overal ter wereld, om in een kort filmpje hun mening te geven over een belangrijk onderwerp voor de toekomst van kinderen: het klimaat. Alle filmpjes van alle kinderen wereldwijd vormen samen KlimaatClips. 

Maak zelf een filmpje en stuur het naar Mirjam én naar ons voor de JEF makers selectie. Misschien heb je wel twee keer prijs! Alle praktische info over het versturen van het filmpje naar Mirjam vind je in dit overzichtsdocument.

Werk mee aan het JEF makerskanaal op YouTube

Van harte welkom! Stuur een mail met je ideetje(s) en contactgegevens en we nemen snel contact met je op. Voor alle informatie, het aanvragen van affiches, etc. kan je terecht bij meerdanfilm@jeugdfilm.be.