Deel jouw film

JEF makers selectie

Save the date JEF makers dag gaat door op zondag 27 juni 2021!

We vinden het een grote meerwaarde om samen op een groot scherm van jullie films te genieten. Daarom verplaatsen we de JEF makersdag naar zondag 27 juni. Dit wil zeggen dat je nu extra tijd hebt om films te maken en in te zenden want ook de deadline van inzendingen verplaatsen we naar 1 mei 2021.

Ben je tussen 6 en 14 jaar en heb je zelf, met je familie of in de klas een korte film gemaakt? Animatie, live-action, reportage, vlog, videoclip,,... alles mag.  

Jouw kortfilm inzenden? Dat doe je door dit formulier in te vullen. Hou natuurlijk wel rekening met de spelregels!

Inspiratie nodig?

Maak een filmpje over het klimaat!

Vanwege de 30ste verjaardag van het kinderrechtenverdag van de Verenigde Naties (VN), lanceerde Mirjam Marks een actie! Ze vraagt aan kinderen tussen 9 en 15 jaar, overal ter wereld, om in een kort filmpje hun mening te geven over een belangrijk onderwerp voor de toekomst van kinderen: het klimaat. Alle filmpjes van alle kinderen wereldwijd vormen samen KlimaatClips. 

Maak zelf een filmpje en stuur het naar Mirjam én naar ons voor de JEF makers selectie. Misschien heb je wel twee keer prijs! Alle praktische info over het versturen van het filmpje naar Mirjam vind je in dit overzichtsdocument.

Werk mee aan het JEF makerskanaal op YouTube

Van harte welkom! Stuur een mail met je ideetje(s) en contactgegevens en we nemen snel contact met je op. Voor alle informatie, het aanvragen van affiches, etc. kan je terecht bij meerdanfilm@jeugdfilm.be.