Kinderjury

Is film kijken je favoriete bezigheid? Kan je er ook wat over vertellen? Wil je meer bijleren over de productie van een film en ben je tussen 9 en 12 jaar? Dan ben jij perfect voor de kinderjury van het JEF festival!

JEF is ieder jaar op zoek naar een nieuwe kinderjury voor het JEF festival. De jury komt tijdens het festival bij elkaar in Antwerpen en Brugge. We komen voor het eerst samen tijdens de opening van het festival.

Wat houdt het in?

Het is belangrijk dat je de hele krokusvakantie vrij bent, want er staat heel de week veel gepland voor jullie! Je bekijkt als kinderjurylid 10 kortfilms en 10 langspeelfilms in competitie. Samen met de andere juryleden beoordeel je de films en je er de beste uit. Je leert films vanuit verschillende hoeken bekijken, en beoordeelt ze als een echte filmkenner.

Selectie

De kinderjury is erg populair, daarom houden we selecties. Tijdens de selectie kom je alles te weten over de kinderjury en leren we elkaar beter kennen. De selectie van de kinderjury vindt plaats tijdens het laatste weekend van de kerstvakantie: 

Schrijf je in voor onze kinderjury 2021 via ons formulier.

Nog vragen? mail naar karo@jeugdfilm.be.