Kinderjury

Word lid van onze kinderjury tijdens JEF festival 2021!

Is film kijken je favoriete bezigheid? Kan je ook wat vertellen over de films die je ziet? Wil je bijleren over de productie van een film én ben je tussen 9 en 12 jaar? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de kinderjury tijdens het JEF festival! Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat. Heb je daarna nog vragen? karo@jeugdfilm.be

deadline: 20 december 2021
SCHRIJF JE NU IN

Meer info

JEF gaat ieder jaar op zoek naar een nieuwe kinderjury voor het JEF festival. De juryleden komen tijdens het festival samen in Antwerpen en Brugge. We ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de opening van het festival. 

Het is belangrijk dat je de hele krokusvakantie vrij bent, want er staat in die week vanalles gepland voor jou. Je bekijkt als kinderjurylid namelijk 10 kortfilms en 10 langspeelfilms in competitie. Je leert films vanuit verschillende hoeken bekijken, en beoordeelt ze als een echte filmkenner. Samen met de andere juryleden kies je er de beste uit. 

Selectie

De kinderjury is erg populair, daarom houden we selecties. Vul het formulier in zodat we elkaar wat beter leren kennen. We maken de selectie tijdens de kerstvakantie en laten je weten of je erbij bent.