Fotozoektocht Rosie & Moussa door Brussel

  • centrum
  • Brussel

Ga op avontuur met Rosie & Moussa door onze hoofdstad en verzamel de unieke Snapchat filters!

Dompel je tijdens de paasvakantie nog meer onder in de wereld van Rosie & Moussa met een gratis fotozoektocht door Brussel! Met de hulp van de Instagramaccount @rosieenmoussa volg je aan de hand van verschillende foto’s een wandelroute van 5 km. Kijk goed naar de tips die je krijgt in de foto’s, want op bepaalde plekken kan je unieke Snapchatfilters (in de sfeer van de film) unlocken, die je enkel en alleen daar kan vinden.

Alle Snapchat geofilters kunnen verzamelen? Deel dan jouw unieke foto op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #rosieenmoussazoektocht en maak kans op een toffe schat (prijs!). 

Let op: de filters zijn slechts drie weken beschikbaar, dus rep je als de bliksem naar Brussel deze paasvakantie! Vind je dat te ver weg? Je kan de Snapchatfilter ook uitproberen in De Centrale (Gent) en in boekenhandel De Kleine Johannes (Leuven). 

Volg de film ook op facebook.be/rosiemoussafilm.


Film: Rosie & Moussa - Dorothée van den Berghe

Duur: 01:32:00

Vanaf 28 maart 2018 in de bioscopen: UGC (Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Brouckère), Cinema Palace (Brussel), Kinepolis (Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel), Studio Skoop (Gent), Cinema Albert (Dendermonde), BUDA (Kortrijk), Cinema Zed (Leuven), Euroscoop (Genk, Maasmechelen, Lanaken), Siniscoop (St. Niklaas), Cinema Cartoon's (Antwerpen), Cinema Lumière (Brugge), Cinema Variétés (Lier), Cinema Central (Ninove), Cine-Aalst Feestpaleis (Aalst), The Roxy Theatre (Koersel), Studio Geel

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam...

Cast:  Savannah Vandendriessche (Rosie), Imad Borji (Moussa), Ruth Beeckmans (mama Rosie), Titus de Voogdt (papa Rosie), Damiaan De Schrijver (Meneer Tak), Katelijne Damen (Mevrouw Hemelrijk), Bert Haelvoet (oom Joris), Mourade Zeguendi (oom Ibrahim)

Een productie van Caviar, in co-productie met Ketnet en Climax Films. 

Wanneer
23/03/2018 tot 15/04/2018
Waar
centrum
Brussel