JEF in de vrije tijd

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen, bij jou thuis en op school. Maar JEF is ook een festival en nodigt kinderen en jongeren uit om te experimenteren met nieuwe media en zelf films te maken.

Vacature workshopbegeleider bij JEF

Ben je een filmmaker met een hart voor kinderen en jongeren? Heb je zin om dit najaar workshops te begeleiden met kinderen en jongeren van 6-14 jaar? Woon je in Oost- of West-Vlaanderen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Meer info
Stage lopen op het JEF festival 2020?

Onze stagevacatures voor het volgende JEF festival staan online! Wil jij met ons coördineren, creëren en alles daartussen .. kijk dan zeker eens op de website van Publiq!

Ontdek de stagemogelijkheden
JEF in het ziekenhuis op bezoek


Eind juli gingen we langs bij het UZ Leuven voor een speciale vertoning van Uilenbal in het kader van JEF in het ziekenhuis. Naast de enthousiaste, jonge filmliefhebbers was ook Dieter Coppens van de partij!

Jef Makers

JEF makers

JEF makers is een collectief van jonge filmexperts tussen 6 en 14 jaar. Ze sturen hun zelfgemaakte films op om een plekje te krijgen in de JEF makers selectie. Of ze werken mee aan het JEF makerskanaal op YouTube. Zin om te filmen? Waar wacht je nog op?

Bekijk onze tutorials

Haal JEF in huis

Via onze webwinkel kan je thuis genieten van de beste kinder- en jongerenfilms op dvd en exclusieve filmgadgets kopen.

JEF webwinkel
i

JEF is een gids

Waar kan ik welke jeugdfilms zien? Wat is er nog meer te beleven rond film?

O

JEF maakt kinderen en jongeren filmwijs

Bij JEF vinden kinderen en jongeren een plek om samen film te maken, te beleven en kritisch te bekijken.

w

JEF presenteert jeugdfilm als beleving

JEF is meer dan film. We organiseren jaarlijks een festival. We nodigen je uit op exclusieve filmpremières. We hebben een uitgebreid aanbod van installaties, workshops, masterclasses, lesmateriaal,...

W

JEF is voor en door kinderen en jongeren

Ze kunnen deelnemen aan de kinderjury, van elkaar leren als jonge maker, mee films beoordelen als jonge programmator, of meewerken op evenementen als vrijwilliger.